Asiakaskokemus, tarpeeksi hyvä ei riitä

Blogi

Asiakaskokemus, tarpeeksi hyvä ei riitä

Tule mukaan kirkastamaan yrityksesi uusi suunta – yhdessä asiakaskokemuksen asiantuntijan, ammattikehittäjien ja kollegojesi kanssa: kuinka vastaat tämän hetken ja tulevaisuuden haasteisiin. 

Huipputilaisuus! Tuoteväylä järjestää Rovaniemen

Korundissa pe 29.5. klo 9-16 INNOVATION FRIDAY

Tule mukaan kirkastamaan yrityksesi uusi suunta – yhdessä asiakaskokemuksen asiantuntijan, ammattikehittäjien ja kollegojesi kanssa: kuinka vastaat tämän hetken ja tulevaisuuden haasteisiin. Tuo mukanasi oman yrityksesi haasteet ja ideat, testataan ja työstetään ne yhdessä!

Tilaisuus on suunnattu kaikille, joille asiakas on tärkein, ja jotka haluavat kirkastaa yrityksensä suuntaa. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Tervetuloa! Viestiä saa jakaa, kiitos!

OHJELMA

9-12 Asiakaskokemus – Tarpeeksi hyvä ei riitä (esimerkkejä mm. Disneylandista), Tuija Seipell
Uudista, kehitä, kehity!
(esimerkkejä pienyrityksistä), Nina Lappalainen, Proinno Design Oy

13-16 Työpajatyöskentely, sparraus
Tuija Seipell, Nina Lappalainen, Risto Lustila, ELY-keskus

Mukaan mahtuu 16 ensimmäistä osallistujaa. Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilunpikkusuolaisen ja makean kera. Omakustanteinen lounastauko 12-13.

Ilmoittaudu 26.5. mennessä> Ilmoittautumislinkki

Tuija Seipell on Suomessa syntynyt, jo 32 vuottta Pohjois Amerikassa asunut ja uransa luonut yritysjohdon konsultti, puhuja ja kirjoittaja. Hän on asunut viimeiset 25 vuotta Vancouverissa, Kanadassa. Seipell on asiakaskokemuksen, kaupan, muotoilun, luovuuden, motivaation, tunteiden ja toivon puolestapuhuja. Hänen asiakkaisiinsa kuuluu globaaleja suuryrityksiä, mm. Harley Davidson ja Nike, mutta myös keskisuuria ja pieniä organisaatioita ympäri maailmaa. Seipell on maailman luetuin suomalainen bloggaaja joka on viimeiset kymmenen vuotta toiminut maailman vanhimman, miljoonien seuraaman design- ja pop kulttuuriblogin, The Cool Hunter www.thecoolhunter.net pääkirjoittajana. www.tuijaseipell.com 

Nina Lappalainen on konsultoinut, kehittänyt ja sparrannut sadoissa mikro-,pk- ja globaaleissa yrityksissä sekä julkishallinnon organisaatioissa palveluja liiketoimintakonseptien uudistamisessa, palvelumuotoilun, strategian ja brändin, markkinoinnin, asiakaskokemuksen, työn sekä liiketoimintaosaamisen kehittämisessä. Hän on toiminut 22 vuotta yrittäjänä, työnantajana ja aktiivisesti erilaisissa elinkeinoelämän hallitus- ja kehittämistehtävissä paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. www.proinnodesign.fi 

Tulosta ohjelma > Innovation_Friday_29052015_Rovaniemi

Edellinen <
> Seuraava
(Vastuullinen yritys – Paloni Oy)