Työelämä Henkilöstön kehittäminen - sujuva arki

Henkilöstön kehittäminen – Pura arjen esteet -työpaja

Millaisia viheliäisiä ongelmia kohtaatte työpäivässä? Vain noin puolet työajasta on tehokasta, ja harva meistä kehittää työtään oma-aloitteisesti. Sujuvampaan työelämään tähtäävä työpaja on Pura arjen esteet. Siinä pureudutaan Lean-lähtöiseen tiimityöhön, ajattelu- ja toimintamalleihin sekä työn ja yhteistyön kehittämiseen. Kohteina on niin oman työn kuin yhteistyön kehittäminen. 


Kenelle? Koko henkilöstölle.
Tilaisuuden kesto 4-6 tuntia, riippuen osallistujamäärästä ja asetetuista tavoitteista (ongelmanratkaisun ja käytännön toimintasuunnitelman syvyys).

Mitä tehdään? Työpajassa puretaan oman työn ja yhteisen toiminnan arjen esteitä, tarjoamme ratkaisuja työn sujuvuuden lisäämiseksi, kasvatamme ongelmanratkaisutaitoja, lisäämme avoimuutta ja työhyvinvointia. Tunnistetaan kokemuksista nousevia arjen esteitä, opetellaan priorisointia, työstetään ratkaisuja ja puretaan yhdessä toimimattomat käytännöt. Lopulta viedään käsitellyt asiat systemaattisesti käytäntöön, arjen toimintaan.

Tuloksena on tehokkaampi työelämä, paremmat työtavat ja prosessit, paremmat tulokset ja onnistuminen. Syntyy kipinä luottamuksen rakentamiseen, yhteistyön voimaan ja motivoitumiseen. Kun huomataan, mikä estää työn hyvin tekemisen, arki sujuu paremmin.

Pyydä tarjous
Nina 0400 308 767
nina.lappalainen@proinno.fi