Asiantuntijat

Asiantuntijamme

Uudistumisen arkkitehdit ja ajurit – kokeneet asiantuntijamme, yhdistävät syvällisen osaamisensa, erikoistumisalansa ja intohimonsa uudistavaan toimintaan. Olemme erikoistuneet auttamaan yrityksiä ja organisaatioita uudistumaan ja kasvamaan kestävästi, yhdistämällä terveen työkulttuurin, modernin johtamisen ja asiakaskeskeisen toiminnan osaksi yrityksen DNA:ta. Me ohjaamme teidät kohti tavoitteita ja kestävää uudistumista.

Nina Lappalainen

Toimitusjohtaja

Uudistamisen Arkkitehti
Muutosjohtaja (Interim)
Palvelujen Lean kehittäjä
Excellence in Service –asiantuntija

Nina Lappalainen on Proinnon toimitusjohtaja, Lean-ajattelun sanansaattaja ja uudistamisen asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus palveluliiketoiminnassa. Hänet tunnetaan Palvelujen Lean-kehittäjänä ja Excellence in Service -asiantuntijana. Hän on erikoistunut moderniin johtamiseen, muutosjohtamiseen sekä asiakaskeskeiseen ja yritysvastuulliseen toimintakulttuuriin.

Nina on tehokas strategian juurruttaja, joka edistää yhteistyötä johdon ja henkilöstön välillä ja on ollut mukana monissa uudistusprosesseissa ja kehitysohjelmissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

nina.lappalainen@proinno.fi 0400 308 767

Minna Storm

Pohjoismaiden markkinoiden asiantuntija

Pohjoismaisen liiketoiminnan kasvun, ekosysteemien ja verkostojen johtaja
EccaNordic Oy

Minna Storm, Econ.LIC/KTL, CMC, LJK, ABM/HHJ, on Proinnon arvostettu yhteistyökumppani ja Pohjoismaiden markkinoiden asiantuntija, erikoistuneena terveyteen, hyvinvointiin, kestävään asumiseen ja rakentamiseen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kasvun, kansainvälistymisen ja innovaatioiden kehittämisestä, keskittyen strategiseen suunnitteluun, partneriverkostojen kehittämiseen ja kansainväliseen markkinointiin. Minna toimii aktiivisesti innovaatiojohtamisen ja yhteisvientihankkeiden parissa ja kommunikoi sujuvasti ruotsiksi, suomeksi, englanniksi ja saksaksi, tuoden kansainvälistä näkemystä Proinnon projekteihin.

Elsi Jurmu

Terveydenhuollon Lean-asiantuntija

Muutosjohtaja

Elsi Jurmu on Proinnon avainasiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon muutosjohtajana. Hän on erikoistunut Lean-menetelmiin ja keskittyy terveydenhuollon palveluiden tehostamiseen. Elsi on merkittävässä roolissa Taysin uudistamisohjelman projektipäällikkönä, ja kehittää siellä kustannustehokkaita palveluratkaisuja. Hänen vahvuutensa kouluttajana, valmentajana ja laatupäällikkönä tukevat hänen jatkuvaa ammatillista kasvuaan. Elsin erikoisosaaminen kattaa muutoshallinnan, laadunhallinnan, projektihallinnan sekä Lean- ja palvelumuotoilun soveltamisen terveydenhuollossa, tehdessä hänet arvokkaaksi asiantuntijaksi terveydenhuollon palveluiden kehittämiseen liittyvissä hankkeissa.

Marja Honkakorpi

Muutosjohtaja (Interim)

Strategiatyön ja viestinnän asiantuntija

Marja Honkakorpi on dynaaminen interim-muutosjohtaja, jolla on 25 vuoden syvällinen kokemus monipuolisista kehitys- ja johtotehtävistä. Hän on erikoistunut muutosjohtamiseen, strategiaprosessien hallintaan ja liiketoiminnan kehitykseen. Marjan vahvuuksiin kuuluu systeemiajattelu ja ongelmanratkaisu, sekä syvä tietämys viestinnästä, markkinoinnista ja brändinhallinnasta. Hänen monipuolinen toimialatuntemuksensa kattaa median, startupit ja julkishallinnon, tuoden arvokasta näkemystä kestävien muutosstrategioiden luomiseen.

Emma Penttinen

Luova johtaja

Kaupallisen tila- ja brändisuunnittelun asiantuntija

Emma Penttinen on luovan työn moniosaaja, jolla on kansainvälinen tausta ja syvällinen ymmärrys kaupallisen tilan ja brändisuunnittelun alalta. Hän on hionut taitojaan sekä arkkitehtuurin että kuvataiteen parissa, ja työskennellyt kansainvälisissä metropoleissa kuten Lontoossa ja Milanossa. Nämä kokemukset ovat antaneet Emmalle ainutlaatuisen näkökulman sisustusarkkitehtuuriin ja monipuolisiin brändiympäristöihin.

Emman erikoisalaa ovat kaupalliset tilasuunnitteluprojektit, joissa hän hallitsee koko prosessin aina konseptin ja brändin suunnittelusta urakan hallintaan ja toteutukseen saakka. Hänelle on ominaista kyky luoda sykähdyttäviä ja visuaalisesti unohtumattomia kokonaisuuksia, jotka eivät ainoastaan kosketa vaan jäävät myös pitkäaikaisesti mieleen.

Kumppanit ja verkostot

Proinno toimii yhteistyössä edelläkävijä-kumppaneiden kanssa, joilla on arvostettua kokemusta eri toimialoilta. Tämä verkosto mahdollistaa parhaiden palvelujen räätälöinnin asiakkaille. Proinno on luotettava muutos- ja uudistumisen kumppani, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita menestymään muuttuvassa toimintaympäristössä.