Meistä

Muutoksen ja uudistumisen kumppani

Olemme uudistamisen arkkitehteja ja toteutuksen ajureita. Integroimme terveen työkulttuurin, asiakaskeskeisyyden, ensiluokkaisen palvelun, vastuullisuuden ja systemaattisen jatkuvan parantamisen osaksi yrityksesi DNA:ta. Tuloksena on jatkuva uudistuminen, kasvava tuottavuus, hyvinvoiva henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat. Olemme kumppanisi, kun tarvitaan tuloksia, suunnitelmien toteutusta ja strategioiden käytännön toteutusta. Proinno - yritysten uudistamisen arkkitehti, kestävää ja uudistumiskykyistä liiketoimintaa.

Muutoksen ja uudistumisen kumppani

Proinno Oy on uudistumisen kumppani, joka on omistautunut kestävälle ja ihmislähtöiselle liiketoiminnan uudistamiselle. Vuodesta 1993 lähtien olemme auttaneet yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita navigoimaan muutoksen poluilla ja kasvamaan kestävästi.

Olemme ylpeitä Avainlippu-palvelustamme, joka kertoo sitoutumisestamme suomalaisen työelämän uudistumiseen ja kestävään kehittymiseen. Autamme organisaatioita konkretisoimaan strategiansa, parantamaan toimintatapojaan ja rakentamaan entistä paremman työ- ja palvelukulttuurin.

Tarjoamme ratkaisuja, jotka nivovat yhteen terveen työkulttuurin, modernin johtamisen, asiakaskeskeisen toiminnan, ensiluokkaisen palvelun, yritysvastuun ja systemaattisen jatkuvan parantamisen osaksi yrityksesi DNA:ta.

Tuloksena on jatkuva uudistuminen, kasvava tuottavuus, hyvinvoiva henkilöstö ja tyytyväiset asiakkaat. Olemme yritysten uudistamisen ja kehittämisen mestareita, ja tarjoamme käytännönläheisiä ja tehokkaita ratkaisuja, jotka tuottavat todellisia hyötyjä, kuten parantunut asiakaskokemus, tehokkaampi toiminta, motivoituneempi henkilöstö ja säästöt kustannuksissa. Kun etsit kumppania, joka ymmärtää syvällisesti yrityksesi tarpeet ja tavoitteet, valitse Proinno.

Toimitusjohtaja, Uudistamisen arkkitehti Nina Lappalainen kukistaa hymyillen ovelta.
 • 94% asiakastyytyväisyys:
  Asiakkaamme arvostavat panostamme ja saavutettuja tuloksia.
 • Kokemus ja osaaminen:
  Kolmen vuosikymmenen ajan olemme kehittäneet ja soveltaneet alan parhaita käytäntöjä ja pitäneet osaamisen ajantasalla.
 • Todennetut hyödyt:
  Jokainen projektimme tuo konkreettista arvoa asiakkaillemme.
 • Strateginen asiakasymmärrys:
  Syvällinen ymmärrys asiakkaan tarpeista ohjaa kaikkea toimintaamme.
 • Kokonaisuuden hallinta:
  Hallitsemme monimutkaisetkin projektit sujuvasti.
 • Ihmislähtöinen ja osallistava lähestymistapa:
  Uskomme, että parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä tekemällä.
 • Laaja menetelmäosaaminen ja ajantasainen osaaminen: Jatkuvasti päivittyvä asiantuntemuksemme takaa parhaat mahdolliset tulokset.
 • Toimitusvarmuus:
  Voit luottaa siihen, että toimimme sovitusti ja laadukkaasti.
 • Kestävä kehittäminen:
  Sitoutumisemme kestävään kehitykseen näkyy kaikessa toiminnassamme.
 • INNOLEAN® menetelmä:
  Ainutlaatuinen menetelmämme yhdistää tehokkuuden ja innovaation.

Yhteistyössä on voimaa

Proinno on osa laajaa yhteistyöverkostoa, joka koostuu johtavista yrityksistä ja organisaatioista. Yhteistyöverkosto mahdollistaa meille laaja-alaista yhteistyötä ja verkostot rikastuttavat palvelujamme ja vahvistavat asiantuntemustamme.

Yhteistyökumppaneiden kokemukset yhteistyöstä

”Nina kuuntelee ja ymmärtää asiakkaan tilanteen ja tarpeet. Niiden perusteella hän kykenee tekemään nopeasti perustellut ehdotukset etenemisen vaihtoehdoista. Hänen työskentelytapa herätti luottamusta jo aiemmin ja se vain vahvistui tämän prosessin aikana. Yhteistyömme sujui suunnittelu- ja ohjausprosessin sekä johtoryhmän työskentelyn aikana loistavasti. Nina on uudistamisen arkkitehtina ykkösluokkaa.”

Martti Soudunsaari

Pelastusjohtaja, Lapin pelastuslaitos

”Ninalla on mahtava, pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus työstä monenlaisten yritysten kanssa. Käytännönläheisyyden ja kokemuksen lisäksi hän tuntee teoriat ja strategiat. Yritykset saavat häneltä monipuolista ja selväjärkistä opastusta ja pitkäjänteistä tukea.”

Tuija Seipell

Keynote-puhuja, johdon konsultti, Vancouver, Kanada

”Ninan vahvan asiantuntemuksen lisäksi hänen suunnitelmallisuutensa ja perusteellinen paneutumisensa asiaan tekevät hänestä erinomaisen yhteistyökumppanin. Kehittämistyössä Nina on innostava ja voimaannuttava, mikä luo erittäin positiivisen ja tuloksellisen työskentelyilmapiirin.”

Riitta Harmanen

Toimitusjohtaja, Eduro-säätiö

”Olen erittäin tyytyväinen Proinnon toimintaan. Arvostan erityisesti toimitusvarmuutta, kykyä tarjota täsmällisiä ratkaisuja ongelmiin sekä heidän syvällistä asiantuntemustaan. Yhteistyö on ollut tehokasta ja tuloksellista.”

Risto Lustila

Tuotepäällikkö, Business Finland

”Nina on ollut erinomainen sparraus- ja keskustelukumppani yrittäjäladullani. Hänen kanssaan ideoiden jalostaminen ja kehittävän palautteen vaihto on ollut erityisen hedelmällistä. Ninan ainutlaatuinen osaaminen ja lähestymistapa erottuvat edukseen muiden asiantuntijoiden joukosta. Hänellä on paljon annettavaa kestävän kilpailukyvyn rakentamiseen ja hallitun kasvun johtamiseen pitkällä aikavälillä.”

Juhani Huhtala

Yrittäjä, Ounas Partners Oy

”Olen työskennellyt Ninan kanssa useissa projekteissa. Olen erittäin vaikuttunut siitä, miten Nina ei nojaudu pelkästään omaan kokemukseensa, vaan omistautuu täysin asiakkaan ainutlaatuisten tarpeiden ja tilanteiden ymmärtämiseen. Tämä paneutuminen näkyy selvästi hänen toteutuksissaan ja tuottaa konkreettista hyötyä meille asiakkaina.”

Sanna Leppänen

Toimitusjohtaja, Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy

”Proinno on ECCA Nordic:n hyvä yhteistyökumppani. Silloin, kun yrityksessäsi on ydinosaamisen ja strategian kirkastamisen paikka, suosittelemme lämpimästi Proinnoa. Nina on rautainen ammattilainen ja hyvä kumppani!”

Minna Storm

Toimitusjohtaja, ECCA Nordic Oy