Tuotteet ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut I Nina Lappalainen


ELY-keskus tarjoaa korkealaatuisia yritysten kehittämispalveluita kasvu- ja kehittämishaluisille pk-yrityksille. Näiden palveluiden pääasiallisena tarkoituksena on auttaa yrityksiä parantamaan toimintaansa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

ELY-keskuksen hyväksymä asiantuntija, Proinnon Nina Lappalainen, tarjoaa yrityksille räätälöityjä kehittämispalveluita kahdella keskeisellä osa-alueella. Ensimmäinen niistä on tuottavuus ja digitalisointi, joka keskittyy yrityksen toiminnan selkeyttämiseen ja tehostamiseen. Toinen osa-alue on innovaatioiden kaupallistaminen, joka auttaa yrityksiä uudistamaan palveluitaan ja suunnittelemaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kanssamme kasvatat liiketoimintaasi ja saavutat parempia tuloksia nopeammin ja tehokkaammin.

Palvelun kesto on 2-5 päivää, ja palvelua voidaan myöntää yrityksen erilaisiin kehittämistarpeisiin yhteensä 15 päivää kolmen vuoden aikana.

ELY-keskuksen tarjoama tuki kustannuksiin on 75%.
Palvelun hinta: yrityksen osuus on 325 € + alv/päivä, joka laskutetaan palvelun toteuttamisen jälkeen. 

Etsitkö tapoja tehostaa ja selkeyttää yrityksesi toimintaa? Meidän palvelumme tarjoaa ratkaisun haasteisiin.

Olemme asiantuntijoita prosessien hiomisessa ja kehittämisessä. Autamme poistamaan tarpeettoman työn ja luomaan sujuvamman ja tehokkaamman toimintaympäristön. Meidän avullamme voit parantaa henkilöstön hyvinvointia ja sitoutumista samalla kun vähennät kustannuksia.

Tuottavuus ja digitalisointi -palvelumme auttaa yritystäsi löytämään uusia ratkaisuja toiminnan parantamiseen. Keskitymme erityisesti työn organisointiin ja toimintatapojen selkeyttämiseen, yritysvastuullisuuden käynnistämiseen, prosessien uudistamiseen sekä digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen. Yhdessä luomme yrityksellesi rakenteita ja toimintamalleja, jotka tukevat tehokasta toimintaa ja lisäävät tuottavuutta.

Toimintatapojen kehittäminen on investointi yrityksen tulevaisuuteen. Prosessien uudistaminen vähentää kustannuksia ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Autamme yritystäsi saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen ja luomaan sujuvan toimintaympäristön.

Tuottavuus ja digitalisointi -palvelua voidaan hyödyntää myös yritysvastuun käynnistämiseen. Kokonaisvaltainen vastuullisuus on meille tärkeä arvo. Autamme yritystäsi kasvamaan ja kehittymään hallitusti, kehittämään uutta liiketoimintaa ja luomaan perustan vastuulliselle ja uudistumiskykyiselle liiketoiminnalle.

Laita viestiä

0400 308 767 tai nina.lappalainen@proinno.fi Sovitaan online-palaveri ja kartoitetaan yhdessä kehitystarpeet
Tai täytä hakemus ja hae tällä lomakkeella yritysten kehittämispalvelua tuottavuus ja digitalisointi.

Haluatko erottua kilpailijoistasi tarjoamalla asiakkaillesi parempaa palvelua ja kokemusta?

Innovaatioiden kaupallistaminen -palvelumme auttaa yritystäsi kehittämään uusia palveluja ja innovoimaan olemassa olevia, jotta voit vastata asiakkaidesi tarpeisiin entistä paremmin.

Palvelumme avulla tunnistetaan asiakkaiden tarpeet ja kehitetään tehokkaita palveluprosesseja, jotka auttavat yritystäsi erottumaan kilpailijoistaan. Asiakaskokemuksen parantaminen on avain onnistuneeseen liiketoimintaan ja se auttaa vahvistamaan asiakasuskollisuutta. Lisäksi palvelumme avulla voidaan kehittää uusia konsepteja ja kaupallistaa niitä.

Palvelumme keskittyy myös henkilöstön osallistamiseen, jotta he ovat mukana kehittämässä yrityksen palveluja ja parantamassa asiakaskokemusta. Tehokkaat palveluprosessit auttavat säästämään aikaa ja kustannuksia, mikä puolestaan lisää yrityksen kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Valitsemalla Innovaatioiden kaupallistaminen -palvelumme, voit luottaa siihen, että yrityksesi palvelut ja asiakaskokemus erottuvat kilpailijoistaan.

Laita viestiä

0400 308 767 tai nina.lappalainen@proinno.fi Sovitaan online-palaveri ja kartoitetaan yhdessä kehitystarpeet
Tai täytä hakemus ja hae tällä lomakkeella yritysten kehittämispalvelua innovaatioiden kaupallistaminen. 

Hakeminen on helppoa ja tarvittaessa avustan hakemuksen tekemisessä. Projekti ei edellytä sinulta raportointia, sillä huolehdin raportoinnista puolestasi.

Proinnon Nina Lappalainen on asiantuntija, joka on erikoistunut uudistamiseen ja kehittämiseen. Hänen yli 25 vuoden kokemuksensa kehittäjänä, konsulttina, valmentajana ja mentorina pk-yrityksissä on auttanut yrityksiä kehittämään sujuvampaa työarkea, johtamista, parempia palveluja ja asiakaskokemuksia sekä säästämään kustannuksissa.

Lappalaisen lähestymistapa perustuu moderniin johtamiseen, Lean-ajatteluun, ja asiakaskeskeisyyteen, johon hän yhdistää erilaisia laadunhallinta- ja palvelustandardeja. Hänen tavoitteenaan on edistää tervettä suomalaista työkulttuuria, vastuullista yritys- ja työnantajakuvaa, ensiluokkaista palvelukulttuuria sekä yritysvastuuta ja kestävää kehitystä. Lappalainen auttaa yrityksiä saavuttamaan tuottavuuden, hyvinvoinnin ja asiakashyötyjen kasvua. Hänen palveluistaan hyötyvät kaikenkokoiset yritykset, jotka kaipaavat uudistamista ja kehittämistä.