Kasvun ja uudistamisen vauhdittamisen Advisory Board-palvelumme tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuuden hyödyntää kokeneiden neuvonantajien osaamista ja verkostoja jatkuvana palveluna.

Tässä on muutamia konkreettisia hyötyjä, miksi kannattaa valita meidät kumppaniksi:

Advisory Board-palvelumme tarjoaa useita hyötyjä pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja kasvattaa liiketoimintaansa.

1. Meidän Advisory Board -toimintamalli on jatkuvasti käytössä oleva palvelu, jossa yrityksesi hyödyntää neuvonantajien kokemusta, osaamista ja verkostoja kasvustrategian toteuttamiseksi ja edelläkävijyyden varmistamiseksi. Tämä auttaa yritystäsi päivittämään kehitysohjelmat, kehittämään innovaatiotoimintaa ja strategiaprosessia, sekä parantamaan toiminnan systemaattisuutta.

2. Lisäksi tarjoamme konsultointipalveluita, jotka auttavat yritystäsi kehittämään strategista asiakaslähtöisyyttä, palveluliiketoimintaa, ja kestävää kehittämistä. Meillä on myös vahvaa osaamista innovaatio- ja tutkimusosaamisessa, monialaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa sekä kansainvälistymisessä Pohjoismaihin.

3. Autamme yritystäsi löytämään soveltuvia rahoitusratkaisuja kehittämistoimenpiteiden ja konsultointipalvelujen rahoittamiseksi.

4. Tarjoamme Innovation Camp -toimintaa yrityksesi täsmätarpeisiin. Tämä auttaa yritystäsi sisäisessä ja ulkoisessa innovaatiotoiminnassa, palvelumuotoilussa, designsprinteissä, hackathoneissa sekä testauksessa, digitalisaatiossa, älyteknologiassa, yliopistoyhteistyössä, AI-ratkaisuissa ja tutkimuksellisessa yhteistyössä.

5. Koordinoidusti, autamme yritystäsi markkinoinnin ja viestinnän kehittämisessä, kuten viestintäsuunnitelmien laatimisessa, ansaitun medianäkyvyyden käyttämisessä, pressitiedotteiden kirjoittamisessa, toimittajien kanssa toimimisessa, copywritingissa, graafisessa suunnittelussa ja teknologiassa.

Advisory Board -palvelumme
auttaa yritystäsi kehittymään, kasvamaan ja uudistumaan monilla eri tavoilla. Kokeneiden neuvonantajien ja konsulttien avulla yrityksesi voi hyödyntää laajaa osaamista, kokemusta ja verkostoja monilla eri aloilla. Tarjoamme myös lyhytaikaisia Kirittäjiä täsmätarpeisiin, joten yrityksesi voi hyödyntää erityisosaamista juuri silloin kun sitä tarvitset. 

Kiitos kun tutustuit palveluihimme! Toivomme, että olet saanut hyvän käsityksen siitä, mitä kaikkea pystymme tarjoamaan yrityksesi kasvun ja uudistumisen tueksi.

Mikäli kiinnostuit palveluistamme tai haluat keskustella lisää, ota yhteyttä minuun. Autan mielelläni löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut ja vastaan kaikkiin kysymyksiinne. Yhdessä voimme vauhdittaa yrityksesi kasvua ja menestystä!


Nina Lappalainen 
Uudistamisen arkkitehti, HAB
0400 308 767
nina.lappalainen@proinno.fi

Tehdäänkö yhdessä?

Ota yhteyttä, autamme sinua onnistumaan.

Email again: